Skip to main content

Zytoscan

De Zytoscan meet galvanische huidreacties. Het is een handscan die in verbinding staat met een programma op mijn computer wat wil zeggen dat het schommelingen in elektrische geleiding / weerstand van de huid meet. Een voorbeeld van een galvanische huidreactie kan bijvoorbeeld de vochtigheid / transpiratie van de handen zijn, een klassieke indicator voor bijvoorbeeld angst en/of stress bij mensen. Je lichaam wordt gescand op 175 punten. (biomarkers)

Deze markers uit de ZYTO staan elk voor een afzonderlijk fysiek onderdeel. Er vindt uitwisseling plaats tussen jou en elk afzonderlijk onderdeel (= meting door energetische verbinding)

Een Zytoscan scant in slechts een aantal minuten jouw lichaam via de hand crandle waar je je hand op legt (handscan). Er wordt gemeten via de energie in je lichaam en zo krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam fysiek en/of emotioneel, je extra ondersteuning nodig hebt om het weer in balans te komen. Je krijgt na de scan een gedetailleerd rapport waarin wordt vermeld welke oliën en/of supplementen van Young Living je op dit moment de meeste ondersteuning kunnen bieden aan jouw lichaam.

De Zyto Balance komt met een uitgebreid verslag. Deze worden weergegeven in of rondom een cirkel. Het midden van de cirkel is je kern, zoals je zou moeten zijn. Ideaal is als de markers allemaal binnen de grenzen vallen en groen zijn. Maar dat gebeurt echt zelden. Vaak worden er rode puntjes weergegeven buiten de buitenste cirkel. Hoe meer de puntjes naar het midden van de cirkel staan, hoe meer je bij je kern bent.

De Balans Zytoscan is een momentopname. Een week later kan deze compleet anders zijn. Op basis van de biomarkers maakt de Zytoscan een rapport die suggesties geeft met welke essentiële oliën en/of supplementen je deze biomarkers weer binnen de grenzen kun laten vallen.

Biofeedback betekent dat de sensoren in de handscan jouw lichaamssignalen opmeet en vervolgens terugkoppelt naar het programma op mijn computer. De Zytoscan is geen diagnosemiddel, maar zoals het Engelse woord al zegt een kompas die je de koers aangeeft naar een gezonde en natuurlijk leefstijl. De scan weergeeft dus jouw biologische voorkeuren voor bepaalde oliën en/of supplementen.

Deze biofeedback gaat over het fysieke, mentale, emotionele en spirituele niveau.  Vaak liggen er achter fysieke klachten emotionele componenten. De scan geeft aan welke emoties nog in je systeem opgeslagen zijn. Emotionele gebeurtenissen worden namelijk op celniveau in je lichaam opgeslagen en dat kan vervolgens voor allerlei fysieke klachten zorgen.  De levensenergie stagneert hierdoor. Door de scan wordt dit naar het bewustzijn gebracht. Op het moment dat de emotie wordt vrijgemaakt, kan de levensenergie in het lichaam weer vrij gaan stromen en kom je in balans, het zelf helend vermogen wordt geactiveerd en je voelt je letterlijk lekkerder in je vel zitten.

Na afloop van de scan maak ik een protocol voor je van de oliën en/of supplementen die worden geadviseerd. Daarin staat waar de betreffende olie voor dient, hoe je het dient te gebruiken en hoeveel keer per dag. Meestal is dat voor een periode van 1 a 2 maanden. Daarna kun je eventueel weer een vervolg scan laten maken.

LET OP: De Balance Zyto Compass stelt geen diagnose!

Het is belangrijk om alle aanbevolen oliën te gebruiken omdat ze elkaar aanvullen en ondersteunen. De bovenste geeft vaak het globale beeld van de behoefte. De andere oliën spelen allemaal een rol om deze behoefte in te vullen.

Het kan zijn dat de uitslag van een scan je verbaast of dat het niet overeenkomt met de klachten. Vaak heeft dit dan te maken met het feit dat er eerst een andere laag moet worden aangepakt, bijvoorbeeld op emotioneel niveau. Bij een vervolgscan is de kans groot dat je steeds meer in de buurt komt van je klachten. belangrijk is dat we de zo gezegde ui van buiten af gaan pellen. dit is nodig om bij de kern van jou probleem te komen.

Helpen staat centraal

Ontmoet Bie.

Ook zo zot van onze producten?

Makkelijk online,
thuis geleverd!