Skip to main content

Wie is Bie?

Ik ben Bie, geboren en getogen in de kleine gemeente Lille. Samen met mijn broer en zus groeide ik op in de velden met veel vuile handen. Bij mijn overgrootmoeder ontwikkelde ik de liefde voor bloemen en geuren. Uren kon ik luisteren naar haar verhalen terwijl we tussen de bloemen in haar veranda zaten. Ongetwijfeld is mijn passie voor geuren daar geboren.

Na enige rebelse tienerjaren begon ik de zoektocht naar mezelf. Terwijl ik een bakkerij runde en 2 dochters op de wereld zette, kwam ik al snel tot de conclusie dat mijn passie verder ging dan alleen de geur van versgebakken brood.

Na enige zoektocht stootte ik in 2009 op een jaartraining Aromatherapie. Gefascineerd ging ik thuis aan de slag en werd Anouk, die toen 2 was, mijn allereerste proefkonijn. Gaandeweg leerde ik over inhoudsstoffen, combinaties, zalven en tincturen. De microbe had gebeten. Ik speurde in boeken en verdiepte me in de materie. In de loop der jaren verbreedde ik mijn kennis met nieuwe cursussen zoals kruidenleer, hydrolaten en korte trainingen rond toepassingen van essentiële oliën.

In dit ganse proces ontwikkelde ik een voorliefde voor paarden en ging me verdiepen in hun fysieke en mentale welzijn. Tijdens 1 van deze cursussen liep ik Carolien Appeltans tegen het lijf die zoals ze het zo mooi kan verwoorden ‘een ontdekking had gedaan’.

Onze vriendschapsband werd gesmeed met paarden en essentiële oliën. Tot op de dag van vandaag ben ik haar en Young Living dankbaar voor de kansen die ik elke dag weer heb om mijn passie te leven. Zo kwam dus Young Living op mijn pad, wereldleider in essentiële oliën met aan het roer een man met een passie zo diep als de zee. Als ik het zo even bedenk, geen wonder dat dit de producten zijn waar ik 200% achter sta en elke dag weer mee kan stralen.

biehappy-wellnesscoach-10

behandelingen

Je lichaam verdient af en toe een extra’tje. Laat je door Bie Happy onder handen nemen met één van volgende behandelingen: Human Bodywork, Zytoscan en Physiokey

opleidingen

Wil je zelf meer te weten komen over de werkwijze van Bie Happy. Volg één van onze opleidingen start to oil, raindrop technique of de unieke online training tot oliecoach

biehappy-wellnesscoach-10

webshop

Young Living is uniek in zijn soort! Wil jij thuis genieten van deze topproducten? Aarzel dan niet en bezoek de webshop! 

winkel online
Ook zo zot van onze producten?

Makkelijk online,
thuis geleverd!