Skip to main content

Physiokey

In mijn praktijk liep ik na een tijdje tegen een aantal beperkingen aan. Dat zette me aan het denken en zo vond ik dit geweldige apparaat. Het is een adaptief gestuurde impulstechnologie. In simpele woorden uitgelegd, werkt dit apparaat met een impuls die bepaald wordt aan de hand van jouw lichaamsreacties. Klinkt spannend toch?

Ik ga op zoek naar jouw blokkades en door een fijne impuls wordt jouw lichaam aangezet om zichzelf te gaan herstellen. Het werkt dus super bij rug-, nek en schouderklachten. Alleen gaat het veel verder dan spierknopen en spanningen, ook oedeem en lymfeproblemen kunnen worden aangepakt met de Physiokey. Het geeft verlichting bij issues met je spijsvertering of ademhaling. Het werkt op je passief zenuwstelsel, zorgt voor ontspanning en heeft een positief effect op de eventuele nabehandeling in frequentie en hoeveelheid.

Ik gebruik de Physiokey als aanvulling op een human bodywork behandeling of lokaal in combinatie met essentiële oliën. Wil jij ook ervaren wat dit apparaat voor jou kan betekenen, maak dan snel een afspraak!

Na de behandeling vertel ik je jouw lichaamsverhaal en krijg je een aantal tips mee hoe je jouw lichaam zo lang als mogelijk in deze staat kan houden, het kan ondersteunen en verbeteren.

Helpen staat centraal

Ontmoet Bie.

Ook zo zot van onze producten?

Makkelijk online,
thuis geleverd!